"Стъпки към Непознатото. От Африка до Южна Америка"

През месец септември от печат излeзе дебютната ни книга “Стъпки към Непознатото. От Африка до Южна Америка”. Над нея работихме през изминалите две години и сега сме истински щастливи, че повече хора имат възможност да извървят свойте лични стъпки към непознатото, прелиствайки страниците й.

Може да закупите книгата “Стъпки към Непознатото” директно от нас авторите (Антон и Пламена), а както и по време на представянията ни. За повече информация, къде представяме книгата в страната, кликнете ТУК.

“Стъпки към Непознатото” може да се поръча, като използвате един от бутоните по-долу. Имате възможност да прочетете и откъси от “Стъпки към Непознатото” използвайки интерактивната 3D книга по-долу, която сме интегрирали в уебсайта.

С интерактивната 3D книга може да прочетеш откъси от “Стъпки към Непознатото” 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Защо написахме "Стъпки към Непознатото"?

Напоследък най-често срещаният въпрос, който познати и непознати отправят към нас е – защо сме написали книга?

Решихме да напишем книгата “Стъпки към Непознатото”, за да може пътешествията на TravelProof да достигнат до повече хора.

Поначало нямахме намерения да пишем книга и тази идея се роди в нас след като се завърнахме от последното ни пътешествие в Южна Америка и най-вече след раждането на дъщеря ни.

В Африка и Южна Америка попаднахме на страхотни хора и чрез написаното в страниците на “Стъпки към Непознатото” искаме да ви запознаем с човешката добродетел по лицето на майката Земя.

С Пламена извървяхме стъпките към непознатото заедно, както в Африка, така и в Южна Америка. Невинаги беше лесно, но нашата наивност ни заведе на невероятни места. Срещнахме се и живяхме с непознати етнически групи и научихме много от тях. В “Стъпки към Непознатото” се постарахме да опишем всичко, което сме видели и научили, за да може драгият читател да се пренесе в далечните и непознати земи, по които стъпвахме. Останалото оставям да откриете сами в страниците на книгата.

Искрено се надяваме да извървите стъпките към непознатото с нас! 

Допълнителна информация за книгата "Стъпки към Непознатото"

стъпки-към-непознатото
  • Заглавие – “Стъпки към непознатото. От Африка до Южна Америка” 
  • Автори – Антон и Пламена Нашеви 
  • ISBN 978-619-188-670-8 
  • Корична цена – 20 лв
  • Брой страници 374 стр + 32 стр цветни коли – общо 406 стр, 25,5 печатни коли
  • Баркод номер: 9786191886708
  • Първи тираж – 1000 бр.
  • Издават: Антон и Пламена Нашеви (TravelProof)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Запиши се към бюлетина
не пропускай история
Стани част от отбора на "TravelProof" и получавай вдъхновяващи приключенски истории на твоя имейл. Безплатно е!
Последно от блога