TRAVELPROOF

"Стъпки към Непознатото. От Африка до Южна Америка"

Отзиви от читателите

“Стъпки към непознатото.
От Африка до Южна Америка”, Антон и Пламена Нашеви. Приключенците Антон и Пламена са семейство, което дръзва да осъществи мечтите си, а именно да се потопят
в местното население, бит и култура на така далечните Африка и Южна Америка.
Пътят към това начинание никак не е лесен, но въпреки

Камелия Василева
Здравейте! 🙂 Книгата ви много ми хареса, беше изключително увлекателна! Пренесе ме обратно там, в прекрасната Южна Америка, където веднъж отишъл, неизменно искаш да се върнеш ❤️ А финалът

Мария Николова

Невероятна книга, невероятна история и невероятно приключение! Горещо препоръчвам на всички авантюристи!

Алекси Димитров

Страхотен начин да се пренесете на друг континент и да се запознаете с чужди култури. Чете се на един дъх и накрая Ви се иска да не свършва. Поздрави на Пламена и Антон за куража и “лудостта” им. Продължавайте така и чакам нови пътеписи. 🙂

Иван Попов

Въздействаща и вдъхновяваща! Кара те да се замислиш за важните неща в живота. Чете се на един дъх и те пренася на далечно пътешествие, което не искаш да приключва. Пълна с много информация и любопитни факти, както за държавите, така и за културите, които ги населяват.

Марияна Тодорова
Щастлива съм, че имах възможността да стана част от вашите пътешествия чрез книгата “Стъпки към непознатото”. Възхищавам се на начина по който опознавате света и хората. Докато четях мислено се пренасях на местата, които описвате, потапях се в атмосферата и имам чувството, че и аз съм била по тези далечни земи. Накарахте ме да съпреживявам

Десислава Цветанова
Ако все още не сте се сдобили с коледни подаръци за вашите близки, искате да им подарите приключение или невероятно преживяване, а нямате възможност по една или друга причина, да ги изпратите на такова, то имате и друг прекрасен вариант, а именно книгата на Антон и Пламена Нашеви! Книга, да! Но всъщност цяло приключение! Даже

Владимир Бъчваров
Как Ви се струва едно пътешествие, започващо от Африка и стигащо чак до Южна Америка? Вълнуващо? Екзотично? Страховито? Вълшебно? Да, какъвто и епитет да използвате, няма да сбъркате. Защото семейство Пламена и Антон Нашеви предприемат едно такова пътуване – от Замбия, през Чили, Боливия, Перу, Евадор и Колумбия, за да се върнат обратно пак на

Лилана Василева

Прочети откъси от "Стъпки към Непознатото"

Имате възможност да прочетете и откъси от “Стъпки към Непознатото” използвайки интерактивната 3D книга по-долу, която сме интегрирали в уебсайта. Самата книга е разделена на две части, съответно за Африка и за Южна Америка.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Публикуване на книгата

През месец септември 2021 от печат излeзе дебютната ни книга “Стъпки към Непознатото. От Африка до Южна Америка”

Над нея работихме през изминалите две години и сега сме истински щастливи, че повече хора имат възможност да извървят свойте лични стъпки към непознатото, прелиствайки страниците й.

Закупуване на книгата

Може да закупите книгата “Стъпки към Непознатото” директно от нас авторите (Антон и Пламена) и във формата за поръчка да упоменете дали искате да оставим послание и автограф към вас или ваши приятели (ако купувате книгата за подарък). 

Използвайте бутоните в началото на страницата, за да поръчате.

Как се роди идеята за написването на книгата "Стъпки към Непознатото" ?

Напоследък най-често срещаният въпрос, който познати и непознати отправят към нас е – защо сме написали книга?

Решихме да напишем книгата “Стъпки към Непознатото”, за да може пътешествията на TravelProof да достигнат до повече хора.

Поначало нямахме намерения да пишем книга и тази идея се роди в нас след като се завърнахме от последното ни пътешествие в Южна Америка и най-вече след раждането на дъщеря ни.

В Африка и Южна Америка попаднахме на страхотни хора и чрез написаното в страниците на “Стъпки към Непознатото” искаме да ви запознаем с човешката добродетел по лицето на майката Земя.

С Пламена извървяхме стъпките към непознатото заедно, както в Африка, така и в Южна Америка. Невинаги беше лесно, но нашата наивност ни заведе на невероятни места. 

Срещнахме се и живяхме с непознати етнически групи и научихме много от тях. В “Стъпки към Непознатото” се постарахме да опишем всичко, което сме видели и научили, за да може драгият читател да се пренесе в далечните и непознати земи, по които стъпвахме.

Останалото оставям да откриете сами в страниците на книгата и да извървим заедно стъпките към непознатото.

Допълнителна информация за книгата "Стъпки към Непознатото"

стъпки-към-непознатото
  • Заглавие – “Стъпки към непознатото. От Африка до Южна Америка” 
  • Автори – Антон и Пламена Нашеви 
  • ISBN 978-619-188-670-8 
  • Корична цена – 20 лв
  • Брой страници 374 стр + 32 стр цветни снимки. Общо 406 стр, 25,5 печатни коли
  • Илюстрирана
  • Баркод номер: 9786191886708
  • Първи тираж – 1000 бр.
  • Издават: Антон и Пламена Нашеви (TravelProof)

"Стъпки към Непознатото" в GoodReads

Ако си извървял стъпките към непознатото с нас, остави впечатления си от книгата тук:

Strong Testimonials form submission spinner.

Задължително поле

rating fields
Запиши се към бюлетина
не пропускай история
Стани част от отбора на "TravelProof" и получавай вдъхновяващи приключенски истории на твоя имейл. Безплатно е!
Последно от блога